English
Facebook-f
Twitter
Telegram-plane
Instagram
Whatsapp
نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی
Debel Khozaei Agro-industry Company
صفحه اصلی
حوز ه ها
حوزه کشاورزی
نیشکر و تاریخچه آن
فرآیند تولید
عملکرد
حوزه صنعت
معرفی استاندارد های تولید
فرایند تولید صنعت
عملکرد
بازرگانی
مناقصات
مزایدات
سامانه استعلام خرید الکترونیکی
اخبار
روابط عمومی
فرم ثبت انتقادات- پیشنهادات
فرم طرحهای نوآورانه
فرم نظرات و شکایات طرفهای ذینفع
فرم نظرات مشتریان
محصولات
محصول جانبی – باگاس
محصول صنعتی – شکر خام
محصول جانبی – ملاس
محصول صنعتی – شکر قهوه ای
محصول صنعتی -شکر سفید
محصول کشاورزی – نیشکر
همکاران
فیشحقوقیکارکنانشرکت
فیشحقوقیکارکنانپیمانکار
اتوماسیون اداری
سامانهحضوروغیابپرسنل
پرتال کارشناسان خرید
سامانه رفاهی
سامانه آموزش
تماس با ما
شکر خام یا زرد
شکر خام یا شکر زرد، به بلورهای ساکارز تولیدشده از شربت نیشکر اطلاق میشود که پس از فرآیند حذف ناخالصیها و طی عملیات طبخ و تبلور و عبور از ماشینهای سانتریفیوژ، خشک شده و آماده ارسال جهت عملیات تصفیه (به منظور تولید شکر سفید) میباشد.