
گامی در مسیر تنوع تولید و تحقق شعار سال
به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی، عملیات برداشت محصول چغندر قند در این شرکت آغاز شد. این اقدام در راستای تنوعبخشی به تولیدات کشاورزی در اراضی آیش سالانه ، ارتقا و بهبود تولیدات کشاورزی منطقه ، حمایت از مصرفکننده و نیز کمک به رشد اقتصادی کشور صورت گرفته است.
کشت چغندر قند در این شرکت در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی و بهمنظور تحقق شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» انجام گرفته و نمادی از نگاه چندبُعدی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی آن، به توسعه پایدار و بهرهبرداری حداکثری از ظرفیتهای موجود در اراضی زراعی شرکت است.
شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی طی سالهای اخیر علاوه بر کشت نیشکر و تولید شکر ، در بخشی از اراضی آیش شده ، اقدام به توسعه کشت محصولات غیرنیشکری مانند گندم ، کلزا ، جو و چغندرقند و… کرده است ؛ اقدامی که با هدف اشتغال پایدار ، کاهش وابستگی به تکمحصولی و افزایش بهرهوری در حال پیگیری است.
مهندس سید محمدرضا علمالهدائی،مدیرعامل شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی، در آغاز عملیات برداشت چغندر قند با حضور در محل ، ضمن عرض خستهنباشید به کارکنان مدیریت غیرنیشکری در معاونت کشاورزی ، از تلاشهای آنان در شرایط دشوار اقلیمی قدردانی کرد و گفت: «کار و کوشش همکاران در این شرایط سخت آب و هوایی منطقه نشان دهنده تعهد ، روحیه مسئولیتپذیری و وفاداری به اهداف سازمانی و پیشرفت کشور است.»
وی افزود: «برداشت موفق چغندر قند ، علاوه برتقویت زنجیره تولید داخلی ، به تعادلبخشی بازار، حمایت از مصرفکننده و افزایش تابآوری اقتصادی منطقه نیز کمک میکند.»














