شکر خام یا شکر زرد، به بلورهای ساکارز تولیدشده از شربت نیشکر اطلاق میشود که پس از فرآیند حذف ناخالصیها و طی عملیات طبخ و تبلور و عبور از ماشینهای سانتریفیوژ، خشک شده و آماده ارسال جهت عملیات تصفیه (به منظور تولید شکر سفید) میباشد.
شکر خام یا شکر زرد، به بلورهای ساکارز تولیدشده از شربت نیشکر اطلاق میشود که پس از فرآیند حذف ناخالصیها و طی عملیات طبخ و تبلور و عبور از ماشینهای سانتریفیوژ، خشک شده و آماده ارسال جهت عملیات تصفیه (به منظور تولید شکر سفید) میباشد.